Velox Systems

Експерти в корпоративните технологии
Велокс ООД е компания с дългогодишен опит в областта на ИТ и мрежовата инфраструктура, техническата поддръжка, виртуализацията, IP телефонията и изграждането на кол центрове. Нашите клиенти са сред водещите компании в България и региона, включително големи търговски, финансови, производствени и ютилити организации.

Експерти в областта на ИТ инфраструктурата и ИТ поддръжката

Top

МРЕЖОВА ИНФРАСТРУКТУРА

ВелоксМРЕЖОВА ИНФРАСТРУКТУРА

ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В ИЗГРАЖДАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА КОРПОРАТИВНИ МРЕЖИ

 

Velox е фокусирана в предоставянето на професионална експертиза в сферата на ИТ, която посреща всички изисквания на съвременния динамичен пазар.Екипът ни е специализиран в изграждането, управлението и поддръжката на мрежова и сървърна инфраструктура от всякакъв вид и мащаб.

 

Обхватът на проектите ни варира от специализирани решения като кол центрове до цялостно изграждане на основните ИТ активи на нашите клиенти, като инфраструктурни компоненти (мрежи, сървъри, окабеляване), както и ИТ периферия, работни станции, свързаните с тях софтуерни приложения и др.

 

Велокс е специализирана в цялостното изграждане и последваща поддръжка на модерна ИТ инфраструктура. Малките бизнеси също могат да спечелят много от нашите услуги, получавайки шанс да използват технологии, които до скоро бяха достъпни само за големи корпорации със сериозен бюджет.

НАШИЯТ ОПИТ ВКЛЮЧВА:

 

  • Дизайн и изграждане на нови системи и ъпгрейд на съществуващи системи.
  • Ценово ефективни доставки на хардуер и софтуер от оторизирани доставчици.
  • Управление на проекти за внедряване на базови и комплексни ъпгрейди на системите.
  • Внедряване, конфигурация и ъпгрейд на мрежи, сървъри, системи за съхранение на данни и операционни системи.
  • Управляеми услуги (т.нар. Managed Services) – отдалечени и на място при клиента.

 

С познанията и опита ни от ИТ проекти от всякакъв мащаб в почти всички точки на света, клиентите ни ще спечелят много висока добавена стойност срещу инвестициите, които ще направят в ИТ.