Velox Systems

Експерти в корпоративните технологии
Велокс ООД е компания с дългогодишен опит в областта на ИТ и мрежовата инфраструктура, техническата поддръжка, виртуализацията, IP телефонията и изграждането на кол центрове. Нашите клиенти са сред водещите компании в България и региона, включително големи търговски, финансови, производствени и ютилити организации.

Експерти в областта на ИТ инфраструктурата и ИТ поддръжката

Top

CALL CENTER / CONTACT CENTER

ВелоксCALL CENTER / CONTACT CENTER

Velox внедрява решения за колцентър, базирани на Cisco Unified Communications и/или Contact Manager на базата на Asterisk и GNU/Linux

 

Кол-центърът е централизирано решение, функциониращо за приемане и прехвърляне на голям обем от телефонни повиквания. Използва се от компании за обслужване на входящи обаждания от клиенти за поддръжка на продукти или запитване за информация. Извършват се и изходящи позвънявания за телемаркетинг, обслужване на клиенти, продуктови услуги, събиране на задължения. Добавка към кол-центъра е т. нар. контактен център за съвместна обработка на съобщения и писма на едно място.

 

Кол-центърът обикновено се експлоатира в широко работно помещение за служители, което е оборудвано с работни станции, снабдени с компютри за всички оператори, телефонни апарати/слушалки, свързани към телефонна централа и една или повече станции за отговорници. Може да бъде използван самостоятелно или с допълнителни центрове, често свързани с корпоративната компютърна мрежа. Преносът на глас и данни в центъра все по-често се осъществява чрез конфигурация от нови технологии, наречени компютърна телефония.

 

Ако търсите експерти в изграждането на кол центрове, Velox е правилният избор.

 

Повечето големи компании ползват кол-центрове за взаимоотношенията с клиентите си, например в областта на комуналните услуги, търговия на дребно чрез поръчки по каталог и клиентска поддръжка за компютърен хардуер и софтуер. Някои бизнеси обслужват дори вътрешни функции чрез кол-центрове, примери за това са бюро за помощ (help desk), финансова поддръжка при търговия на дребно и поддръжка при продажби.