Velox Systems

Експерти в корпоративните технологии
Велокс ООД е компания с дългогодишен опит в областта на ИТ и мрежовата инфраструктура, техническата поддръжка, виртуализацията, IP телефонията и изграждането на кол центрове. Нашите клиенти са сред водещите компании в България и региона, включително големи търговски, финансови, производствени и ютилити организации.

Експерти в областта на ИТ инфраструктурата и ИТ поддръжката

Top

Велокс представи ново мултимедийно решение

ВелоксНовини Велокс представи ново мултимедийно решение

Велокс представи ново мултимедийно решение

Българската ИТ компания Велокс разработи иновативно решение за управление на мултимедийно съдържание в търговски вериги, ресторанти и барове, увеселителни центрове, фитнес центрове и други бизнеси с локални обекти.

Новото решение е базирано на операционната система Android и включва server side софтуер както и клиентски софтуер, позволявайки централизираното управление на рекламно, новинарско и друго мултимедийно съдържание. Технологията може да бъде лесно интегрирана с различни типове мрежова архитектура и различни екрани.

Новото мултимедийно решение вече е преминало през тестове и работи за няколко клиента на Велокс. То е компактно, лесно е за инсталиране и поддържа. Техническите елементи са практически невидими за крайните потребители, които просто могат да се наслаждават на по-доброто мултимедийно преживяване.

Velox Team