Velox Systems

Експерти в корпоративните технологии
Велокс ООД е компания с дългогодишен опит в областта на ИТ и мрежовата инфраструктура, техническата поддръжка, виртуализацията, IP телефонията и изграждането на кол центрове. Нашите клиенти са сред водещите компании в България и региона, включително големи търговски, финансови, производствени и ютилити организации.

Експерти в областта на ИТ инфраструктурата и ИТ поддръжката

Top

Проект за цялостна ИТ инфраструктура на Verum Clinical

ВелоксНовини Проект за цялостна ИТ инфраструктура на Verum Clinical

Проект за цялостна ИТ инфраструктура на Verum Clinical

Велокс завърши мащабен и комплексен ит проект за един от най-иновативните медицински центрове в България – Verum Clinical.

Като част от проекта нашият екип внедри цялостната мрежова и ИТ инфраструктура, както и VoIP базирано комуникационно решение за обединени комуникации на клиниката. Екипът ни изгради също и ново сървърно помщение, както и отдалечената мрежова инфраструктура на приемните центрове на Verum Clinical.

Проектът се характеризира с висока степен на сложност. Естеството на дейностите на клиниката изисква високо ниво на надеждност и сигурност на информационните й услуги. По време на реализирането на проекта екипът на Велокс показа способността си да осъществява подобни сложни проекти, които изискват високо ниво на професионализъм и контрол на качеството.

Velox Team